OZNAM: Kancelária OPK BA a MsO SPZ BA sú presťahované do administratívnych priestorov na ulici Heyrovského č. 1, 841 03 Bratislava (mestská časť Lamač).

Pozvánka na zhromaždenie resp. zasadnutie nezaradených členov

Pozvánka na zhromaždenie resp. zasadnutie nezaradených členov (fyzických osôb) Slovenskej poľovníckej komory, ktorí majú trvalý pobyt v územnej pôsobnosti Obvodnej poľovníckej komory Bratislava, ktorí nie sú členmi alebo zamestnancami žiadnej organizačnej jednotky Slovenskej poľovníckej komory.

Dovoľujeme si Vás pozvať na zhroma ždenie resp. zasadnutie nezaradených členov (fyzických osôb) Slovenskej poľovníckej komory, ktorí majú  trvalý pobyt v územnej pôsobnosti Obvodnej poľovníckej komory Bratislava, ktorí nie sú členmi alebo zamestnancami žiadnej organizačnej jednotky Slovenskej poľovníckej komory.
(viď príloha tohto oznamu).

Poznámka:     

V súvislosti s uvedeným je potrebné predovšetkým:

  1. nahlásiť svoju záväznú účasť na predmetnom zhromaždení resp. zasadnutí a to do 21. septembra 2020 – nahlásiť je potrebné meno s priezviskom a s číslom poľovného lístka a telefónnym číslom.

nahlásiť účasť možno e-mailom na  Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. resp. na mobilnom čísle 0911 99 28 82

Je striktne daný maximálny počet účastníkov a zároveň je potrebné pripraviť vzorovú prezentačnú listinu s čestnými prehláseniami a overeniami účastníkov. V prípade, akýchkoľvek zmien či doplnení budete na Vašom telefónnom čísle kontaktovaný.

Uvedené je potrebné s ohľadom na rozmáhajúci sa nový typ koronavírusu COVID-19 a na povinnosť dodržania všetkých preventívno-bezpečnostných opatrení prijatých či už Vládou Slovenskej republiky, Krízovým  štábom Slovenskej republiky ako aj Úradom verejného zdravotníctva Slovenskej republiky resp. Regionálnym  úradom verejného  zdravotníctva Bratislava.

Zároveň si Vás dovoľujeme požiadať, z dôvodu ochrany nás všetkých, v prípade, že ste sa vrátili zo zahraničia pred menej ako 14 dňami resp. boli ste pred menej ako 14 dňami v kontakte s niekým kto sa vrátil zo zahraničia, aby ste sa v deň konania zhromaždenia resp. zasadnutia preukázali negatívnym testom na COVID-19 a aj to len v prípade, že nemáte, žiadne známe príznaky predmetného vírusového ochorenia.

  1. pred  vstupom do priestorov bude potrebné mať správne nasadené rúško (zakrytý nos aj ústa),
  1. po vstupe bude potrebné použiť pripravenú dezinfekciu a dodržiavať stanovené rozostúpi,
  1. pri prezentácii bude potrebné pristupovať jednotlivo a preukázať sa platným poľovným lístkom a platným dokladom totožnosti (Občianskym preukazom),
  1. je potrebné si priniesť vlastné písacie potreby,
  1. riadiť sa oznamami a pokynmi

Za pochopenie ĎAKUJEME

S pozdravom
OPK Bratislava

Nachádzate sa tu: Home Pozvánka na zhromaždenie resp. zasadnutie nezaradených členov