OZNAM: Kancelária OPK BA a MsO SPZ BA sú presťahované do administratívnych priestorov na ulici Heyrovského č. 1, 841 03 Bratislava (mestská časť Lamač).

OZNAM o predĺžení zatvorenia kancelárie v súvislosti s COVID-19

SARS CoV 2 COVID 19 200Kancelária Mestskej organizácie Slovenského poľovníckeho zväzu v Bratislave a  Obvodnej poľovníckej komory – Bratislava bude do odvolania

Z A T V O R E N Á

Podľa informácií z Krízového štábu Slovenskej republiky a z Úradu ver ejného zdravotníctva sa predpokladá, že k čiastočnému uvoľneniu by malo prísť na prelome letných mesiacov 2020. Uvedené rozhodnutie je prijaté v súvislosti so stupňujúcim rozšírením a sprísnením prijatých opatrení Krízovým štábom Slovenskej republiky a v nadväznosti na predĺženie vyhlásenia núdzového stavu Vládou Slovenskej republiky, ako preventívne opatrenie z dôvodu šíriaceho sa koronavírusu COVID-19.

rámci uvedenej doby bude možná v rámci úradných dní (pondelok a streda) a hodín (od 8.00 hod. do 12.00 hod. a od 13.00 hod. do 15.00 hod.) obmedzená telefonická a e-mailová komunikácia.

Za pochopenie ĎAKUJEME a prajeme Vám veľa zdravia.

S pozdravom 
„Poľovníctvu zdar“

Prílohy:
Stiahnúť tento súbor (Oznam www o predĺžení zatvorenia kancelá~.docx)Oznam www o predĺžení zatvorenia kancelá~.docx[Oznam - formát .doc]200 kB
Nachádzate sa tu: Home OZNAM o predĺžení zatvorenia kancelárie v súvislosti s COVID-19